Ervaren + Betrokken


Martine Puhl                                             Joke Mooij                                                 Erica Wijngaerd

Goede zorg die past, daar ga ik voor. Altijd en overal!
Ik help u graag om de weg in het doolhof van wetten en regeltjes te vinden.

Als u wilt weten of er alternatieven zijn voor uw huidige zorg of wellicht wilt overschakelen naar een Persoonsgebonden Budget, als u ontevreden bent over het zorgplan of als u hulp wenst omdat u een klacht heeft; met al dit soort vragen kan ik u helpen.
Door mijn verpleegkundige achtergrond kan ik gemakkelijker uw zorgsituatie begrijpen. En door mijn jarenlange ervaring bij zorgkantoren en zorgverzekeraars ben ik op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Samen met u kijk ik graag welke mogelijkheden er zijn zodat u een antwoord op uw vraag of een oplossing voor uw probleem krijgt.
U kunt mij bereiken op 06- 12 71 84 90
E-mail: martinepuhl@centrumoco.nl

Mijn passie is om zorg te regelen vanuit de cliënt zijn eigen regie en kwaliteit van leven.

Ik ben goed in "moeilijke" zorgvragen, waarbij maatwerk nodig is. Ik heb veel ervaring met ouderen, met dementerenden, cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, met Down-syndroom en GGZ.


Ik help bij de vraag, welke zorg precies nodig is in uw situatie en bij het aanvragen, realiseren en verantwoorden van de financiering ervan.

U kunt mij bereiken op 06 - 54 94 28 00
E-mail: jokemooij@centrumoco.nl


Als onafhankelijk cliëntondersteuner ga ik ervoor zorgen dat u de balans behoudt of weer terug krijgt in uw leven. Opeens heb je zorg nodig en moet er heel veel geregeld worden. Je krijgt plotseling te maken met verschillende instanties en organisaties met bijbehorende regel- en wetgeving. Dat kun je ervaren als het terechtkomen in een doolhof.
Door mijn jarenlange ervaring als verzorgende en verpleegkundige kan ik uw situatie goed begrijpen. In combinatie met mijn kennis van wet- en regelgeving kan ik samen met u op zoek gaan naar de meest passende oplossing in uw specifieke situatie.
U kunt mij bereiken op 06- 29 39 20 02 en e-mail: ericawijngaerd@centrumoco.nl

Greta Kaag                                                      Miranda de Greeuw                              Manoeska Verschoor

Uw welzijn staat bij mij voorop. Vanuit uw hulpvraag, bied ik gerichte professionele ondersteuning. Ik sta naast u en heb een luisterend oor. Vanuit een betrokken houding help ik u concreet en gericht met de juiste zorg. Ik sluit mij goed bij u aan om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Mijn dienstverlening richt zich erop om u te ontzorgen en te ondersteunen door uw situatie in kaart te brengen, uw hulpvragen te verduidelijken en regelzaken uit handen te nemen.

Voor verschillende mensen ben ik mantelzorger (geweest). Daardoor weet ik uit ervaring dat het lastig kan zijn om de weg te vinden in het oerwoud van regels en instanties. Enkele jaren geleden ben ik zelf geholpen door iemand die mij adviseerde en hielp bij het regelen van allerlei zaken omtrent mijn dochter. Deze persoon stond letterlijk naast mij. Dit was ontzettend fijn en helpend. Dit gun ik u ook en daarom bied ik u mijn hulp aan.
U kunt mij bereiken op 06 - 8 323 48 65
Email: gretakaag@centrumoco.nl

             Hanneke Suvaal

Ieder mens verdient de steun die hij nodig heeft om toegang te verkrijgen tot de juiste zorg, om zich verder te ontwikkelen, om een inkomen te verwerven, om deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke verkeer. Die steun bied ik graag. Dat doe ik zakelijk scherp en sociaal opgewekt.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe ingewikkeld vraagstukken kunnen zijn of zwaar kunnen vallen. Het is dan fijn als iemand meedenkt en helpt te achterhalen waar je het meest bij geholpen bent.

Ik neem mee mijn kennis van het sociaal domein en mijn bedrijfseconomische achtergrond. Ook neem ik mee mijn jarenlange ervaring bij de Nederlandse Spoorwegen, in het onderwijs, in de zorg en in de gehandicaptensport. Vooral neem ik mijzelf mee en laat ik bij moeilijke vragen niet snel los.

U kunt mij bereiken op 06- 47 38 65 63
Mail: hannekesuvaal@centrumoco.nl

Ingeborg Franx

Sinds 1986 ben ik werkzaam in het ziekenhuis waar ik met veel gedrevenheid en aandacht de (kanker)patiënt op een respectvolle manier begeleid.

In 2020 heb ik mijn onderneming Mantelzorgmakelaar Noord Holland opgericht en mij verder ontwikkeld tot onafhankelijk cliëntondersteuner. Met dezelfde gedrevenheid en aandacht zet ik mij in om u te ondersteunen wanneer Wlz zorg nodig is.

Ik geef u graag goede informatie en uitleg over de mogelijkheden in de wet langdurige zorg (Wlz). Samen met u zoek ik de juiste zorgaanbieders. Als u deze zorg wilt inkopen via een persoonsgebonden budget, kan ik u ook ondersteunen. Bent u niet tevreden over geleverde zorg of is de zorg niet meer toereikend? We kijken samen wat nodig is om dit opnieuw passend en veilig te organiseren. U houdt tijdens het hele proces de regie in eigen handen.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een professional naast je te hebben wanneer je opeens te maken krijgt met het organiseren van zorg. Het is een onbekende en soms ingewikkelde wereld. Overzicht en duidelijkheid zijn juist belangrijk wanneer je door de bomen het bos even niet meer ziet.

Ik hou erg van organiseren en regelen. In combinatie met eerlijkheid, begrip en doorzettingsvermogen wil ik voor u de professional zijn waar u op kunt rekenen en die naast u staat.

U kunt mij bereiken op 06 12 11 8 088
Mail: ingeborgfranx@centrumoco.nl

U hoeft het niet alleen te doen.
De wereld van zorg welzijn is voor veel mensen ingewikkeld. Als onafhankelijk cliëntondersteuner Wet Langdurige Zorg (WLZ) help ik mensen helderheid te scheppen in de mogelijkheden binnen de wereld van zorg en welzijn.
Hoe fijn is het als iemand u op het juiste pad brengt, waardoor uw leven weer in balans is! Beweging creëren in een situatie is wat ik graag doe, waardoor verandering mogelijk is. Ik help bij allerhande vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en inkomen. Het doel is te komen tot een situatie waarbij u de regie over uw leven weer heeft gevonden. Voor mij zijn de kernwaarden respect, eerlijkheid en vertrouwen belangrijk en zo is ook mijn aanpak. Daarnaast zijn verbinding en heldere communicatie voor mij uitgangspunten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
U kunt mij bereiken op 06- 14 63 85 87
E-mail: mirandadegreeuw@centrumoco.nl


          Désirée Lookman

Bij cliëntondersteuning draait alles om u! 
Uw hulpvraag en welzijn staat voorop. Als onafhankelijk cliëntondersteuner sta ik naast u en ben ik uw persoonlijke gids in het doolhof dat het zorgstelsel kan zijn.

Wat houdt dat concreet in? We regelen samen de best passende zorg, zodat u zelf de balans en regie over uw leven behoudt of weer terugvindt. Ik luister en kijk goed hoe u uw leven wilt inrichten en welke zorg en ondersteuning daarbij nodig is. Ook kunt u bij mij terecht voor hulp op gebied van wonen, welzijn, werk en/of inkomen.

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen als mantelzorger weet ik hoe het voelt om door de bomen het bos niet meer te zien. Met mijn lange werkervaring in de juridische dienstverlening, als zelfstandig ondernemer en als individueel begeleidster van kwetsbare dementerende ouderen, loods ik u door dit oerwoud heen en vinden we samen de best passende oplossing(en) voor u.

U kunt mij bereiken op 06 55 30 54 46
Mail: desireelookman@centrumoco.nl

Als onafhankelijk cliëntondersteuner sta ik naast de cliënt en de mantelzorger. Samen op weg naar passende zorg!
Het zorglandschap kan een waar doolhof zijn. Ik wijs u de weg en ondersteun u daar waar uw vragen liggen. Bijvoorbeeld bij de (her)aanvraag of het vinden/inregelen van zorg, bij de opstart van uw PGB-administratie of het opstellen van een zorgplan. Maar ook bij kwesties met betrekking tot wonen, welzijn of bijvoorbeeld werk/inkomen kunt u een beroep op mij doen.
Door mijn ervaring als mantelzorger snap ik goed hoe belangrijk het is om de zorg passend geregeld te krijgen. En ook hoe fijn het kan zijn wanneer er iemand naast je staat of je even aan de hand meeneemt, met je meedenkt of voorziet van nieuwe ideeën of inzichten. Buiten de kaders denken is mijn kracht. Mijn medemens een stukje ontzorgen, dat is mijn drive om de zorg ook voor u goed geregeld te krijgen!
U kunt mij bereiken op 06- 83 83 84 66
Mail: manoeskaverschoor@centrumoco.nl

Willemijn Roest

Mijn visie is "één en één is drie", samen kun je veel meer bereiken. Dus waarom zelf worstelen met iets waar een ervaren ander je mee kan helpen?

Zo help ik u in mijn rol als onafhankelijk cliëntondersteuner. U wordt geconfronteerd met zaken waar u misschien niet eerder mee in aanraking bent geweest en u vindt het lastig uw weg te vinden in het complexe zorglandschap. Dan kom ik naast u staan en help overzicht te creëren. Ik denk mee over de zorg en ondersteuning die u nodig heeft en help u bij regeltaken. Ik zoek de oplossing die bij u past, terwijl de regie volledig in uw handen blijft.

Het analyseren van problemen, niet opgeven, organiseren en communiceren zijn mij zeker toevertrouwd. Ik ga doortastend te werk, met empathie en de nodige common sense en kijk verder dan het voor de hand liggende plaatje.

U kunt mij bereiken op 06 51 90 19 90
Mail: willemijnroest@centrumoco.nl